Monday 26 August 2019

İnternetten Para Kazanma yöntemleri





internet para kazan
İnternetten para kazan





Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan internet, artık para kazanmak için de büyük bir platform haline geldi. Evden bilgisayar başında para kazanabiliyorsunuz. Esnek çalışma fırsatı sunan internetten para kazanma yöntemleri, yeni bir trend oldu. Mikro işler yaparak her ay ciddi oranlarda para kazanabilirsiniz. En azından harçlığınızı çıkarmanız mümkün! Peki, nasıl? İşte cevapları…



Freelancer Siteleri



Son yıllarda artan işsizliğe karşı yeni nesil teknolojik araçlar çare olmaya başladı. Bilgisayar teknolojileri ile ilgili bazı yetkinliklere sahip kişiler, freelancer siteleri aracılığı ile yeni iş kapıları aralayabiliyor. Bionluk, Sadeceon, Uzmankirala, Freelancer, Fiverr ve Upwork gibi yerli ve yabancı freelancer siteleri aracılığı ile grafik tasarım, logo ve banner tasarımı, seslendirme, yazılım, dijital reklamcılık ve video animasyon gibi çok sayıda iş yapabilirsiniz. Yetkinliğiniz ve yetenekleriniz ne kadar fazla ise para kazanma şansınız o kadar artıyor!



Makale ve Metin Yazarlığı



Freelacer siteleri aracılığı ile bireysel çabalarla makale ve metin yazarlığı yapabilir; haber yazabilirsiniz. Yazmayı seviyorsanız bu alanda önemli bir iş pastası olduğunu belirtelim! Örneğin; reklam ve tanıtım metinleri, sloganlar, web sitesi içerikleri, blog yazıları ve farklı konularda sınırsız makale ve metin yazabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için öncelikle küçük çaplı ticari makale yazımı ile işe başlayabilirsiniz. Sektörü tanıdıkça ne kadar büyük bir sektör ve ihtiyaç olduğunu anlayacaksınız!



YouTube’dan Para Kazanmak









En popüler video paylaşım sitesi YouTube, artık para kazanma mecrası haline geldi. YouTube’da garip videolarla binlerce lira kazanan fenomenleri görmüşsünüzdür. Tabi herkes fenomen olamaz! Ancak video teknolojileri hakkında yeteneğiniz varsa bir YouTube kanalı açarak bilgilendirici içerikler üretebilirsiniz. İçeriklere tıklanma oranına göre platform ödeme yapabiliyor. Tabi bu konuda bazı kriterleri yerine getirmeniz gerekiyor. Buradaki hedefiniz tıklanma oranını artıracak içerikler üretmek olmalı! Abone sayınızı artırmanız da kazancınızın garantisi olabilir!



Kripto Para Madenciliği (Mining)



Evdeki bilgisayarınızı kripto para madenciliği (mining) için kullanabilirsiniz. Madencilikten kazanacağınız kripto paraları yani Bitcoin, Ethereum veya Ripple gibi coinleri kripto para borsalarında satarak nakit paraya dönüştürebilirsiniz. Bilgisayarınızın veya bulut sunucunun gücü miningden kazanacağınız paranın miktarını belirliyor. Mining için en popüler platformlar Minergate ve Hashflare. 



Influencer



Influencerlar, yeni nesil pazarlama yöntemlerinden birinin öznesini oluşturuyor. Sosyal medya hesaplarından tanıtım ve reklam yapan bir influencer, takipçi sayısına göre para kazanabiliyor. Influencer olarak diyar diyar gezip otel tanıtımları yapabilirsiniz, onlarca ürünü deneyebilirsiniz, ünlü restoranların en meşhur lezzetlerini tadabilirsiniz. Tabi bunları yaparken para da kazanabilirsiniz. Genellikle sosyal medya fenomenlerinin kullandığı bu yöntem, oldukça popüler… Onlarca çeşit influencer seçeneği var. Yeter ki takipçiniz olsun!



İnternette para kazanmak için daha birçok yöntem var. Örneğin; internet üzerinden ikinci el eşya satabilirsiniz, evde ürettiğiniz çeşitli ürünleri pazarlayabilirsiniz, kıyafet tasarımları yaparak satabilirsiniz, süs ve hediyelik eşyaları üreterek kısa sürede geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Kısaca internetten para kazanmanın formülü şöyle; bir bilgisayar, bir internet paketi ve yetenekleriniz…

Comments


EmoticonEmoticon