Sunday 28 July 2019

GearBest'ten Nasıl Alışveriş Yapılır?





çin sitesinden alışveriş nasıl yapılır
Gearbest'ten alışveriş yapmak

Gearbest teknoloji  ürünler ağırlıkta olmak üzere farklı ürünleri de satın alabileceğiniz Çinli bir online alışveriş sitesidir. GearBest sitesinden nasıl alışveriş yapılır? konusunu merak ediyorsanız doğru yazıyı okumaktasınız. GearBest üzerinden dilediğiniz teknolojik ürünleri daha kolay satın alabilir, kısa süre içerisinde elinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz. İlk defa bu site üzerinden alışveriş yapacaklar için detaylı rehber hazırladık.




Üye Olun ve Alacağınız Ürünü Seçin





Gearbest'e üye nasıl olunur
Üye ol







Siteyi ziyaret edebilmeniz için yazı sonunda linkini vereceğiz. Linke girdikten sonra yapacağınız ilk adım üye olmak olacaktır. Ana sayfa üzerinde sağ üst köşeden “Oturum Aç” seçeneğinin üzerine gelin ve açılır pencerede “Kayıt Ol” butonuna tıklayın. Gerekli bilgileri doldurup e-posta onayı yaptıktan sonra hediye 10 puanınız da hesabınıza dahil olacak, indirimli alışveriş yapabileceksiniz.

Ardından satın almak istediğiniz ürünün sayfasına gelip pembe butondaki “Sepete Ekle” seçeneğine tıklayın. Alacağınız tek bir ürün varsa “Hemen Satın Al” butonuna basarak işlemlerinizi daha hızlı halledebilirsiniz.




Adres Ekleme ve Ödeme Sayfası





Adres ekleyin







Alışverişini tamamlayan kişiler sepetine gidip alışverişi tamamla diyebilir veya yukarıda belirttiğimiz gibi hemen satın al butonuyla direkt olarak ödeme ekranına geçebilir. Sepeti tamamladıktan sonra sizden adres bilgileri istenecek. Üye olduktan sonra adres bilgilerinizi doldurduysanız ve kargoyu o adrese istiyorsanız aynı şekilde devam edebilirsiniz. Yeni adres ekleyecek kişiler ise isim, soyisim, telefon numarası, şehir, ilçe, mahalle ve adres bilgilerinin tamamını eksiksiz doldurmalıdırlar. Size sunulan seçeneklerin önünde *(yıldız) işaretini gördüğünüz zaman boş bırakamayacağınız anlamına gelmektedir. Kargonun doğru bir şekilde size ulaşması için mutlaka doğru bilgileri girin.



GearBest alışveriş  adres bilgilerini onaylayan kişilerin karşısına kargo seçenekleri çıkacaktır. Burada ücretsiz kargo seçenekleri teslim süresi olarak minimum 15, maksimum 35 gün arası belirlenmektedir. İlgili ürünün kargo süresi farklılık gösterebilir. Ek ücret ödeyerek de kargonuzun 1 hafta içerisinde hızlı bir şekilde gelmesini sağlayabilirsiniz.






kargo seçenekleri





Kargo yöntemini de seçtikten sonra artık son adım olarak ödeme yapmak kalmaktadır. Bir sonraki adıma geçtiğinizde “Ödeme Yöntemleri” sayfasından “Kredi Kartı” seçeneğine tıklamanız

gerekecek.






gearbest ile ödeme yapmak
Kredi kartını seçmek





Seçtiğiniz kargo türüne göre belirlenen ücreti kredi kartınız ile beraber ödeyerek satın alma işlemini tamamlayabileceksiniz.


Aldığım Ürünler Gümrükten Geçer Mi?


GearBest gümrük konusunda alıcılarına sıkıntı çıkarmamaktadır. Aldığınız ürünler gümrüğe takılmadan size ulaşacaktır. Tek bir problem olarak yeni yasaya göre 30 Euro ve üzeri ürünlere vergi alınabilir. Bu da aldığınız ürünün fiyatını biraz da olsa yukarıya çekecektir.



GearBest sitesini ziyaret etmek için buraya tıklayabilirsiniz.



Comments


EmoticonEmoticon